100% diskretion

Hos Delightful handler du 100% sikkert og diskret

Betaling
Alle betalinger sker gennem en sikker SSL forbindelse, der krypterer alle dine data, hvilket betyder at vi på intet tidspunkt kan se dine personlige betalingsoplysninger. Alle priser på siden er inklusiv dansk moms (25%) og er angivet i DKK (danske kroner).

Betalingskort
Betaling med kort sker gennem en SSL forbindelse, der krypterer alle personfølsomme oplysninger, så hverken vi eller tredjemand kan se disse oplysninger. Det er meget vigtigt for os, at du altid kan føle dig 100% sikker, når du handler med os. Når din ordre er blevet registreret i vores system, vil beløbet blive “sat til side” på din konto, men pengene vil først reelt blive trukket på din konto, når vi har afsendt din ordre. Ved tilbageførsel af penge vil dette ske til samme kort, som du har betalt med.

Levering
Alle ordrer skal laves via hjemmesiden, ikke pr. telefon. Kunden modtager en ordrebekræftelse pr. mail med ordrenummer. Angiv venligst ordrenummeret ved henvendelser pr. mail eller telefon.

Ved køb for over 399kr er fragten gratis. Derunder er prisen 79kr i fragt.

Produkter, der er bestilt senest kl. 16:00, bliver ekspederet den første efterfølgende hverdag.

Opfølgende email
Fem dage efter afsluttet betaling sendes automatisk en opfølgende email med invitation og tilhørende link til produkt-anmeldelse. Det er 100% valgfrit, hvorvidt du som kunde ønsker at medvirke, samt hvorvidt din eventuelle medvirken skal være anonym. Hvis ikke du ønsker at medvirke, kan emailen blot ignoreres.

100% diskret
Alle pakker bliver afsendt 100 % diskret og anonymt.

Alle pakker sendes diskret for at det ikke skal være muligt at identificere, hvad der er pakkens indhold. Du vil heller ikke finde kendetegn eller mærker uden på pakken, der refererer til produkter, som kan indikere dens indhold. For dig såvel som for os er diskretionen fundamental.

Stort set alle bestillinger bliver afsendt i brun papemballage, så varerne er intakte ved modtagelsen.

Diskret brun pakke